sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRI„Te cunosc de undeva“: Misha îl imită pe Connect-R și se trezește...

„Te cunosc de undeva“: Misha îl imită pe Connect-R și se trezește cu el pe scenă

Misha, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00, în cel de-al zecelea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, va avea parte de o mare surpriză în prima ediție a show-ului, când va trebui să-l imite pe soțul ei, Connect-R.

misha-connectr-te-cunosc-de-undeva-copyright-gabriela-arsenie-antena1_060716_tcdu10-ed-1_0210

„Mi-a picat un personaj care cred că nu mă avantajează foarte tare: soțul meu. Am repetat cu el o singură dată, acasă, cu pianul, pentru că mi-a fost mai simplu să-l studiez singură, urmărindu-l în videoclip. Mi-a fost destul de greu să mă detașez de el ca soț și să-l privesc doar ca pe un artist. Am emoții și cred că o să-mi fie un pic cam greu”, a spus Misha, pe numele ei din buletin Mihaela Marina Mihalache.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.