Natalia Selegean, fostă concurentă „X Factor“, s-a mutat în Bucureşti

Faptul că X Factor îndeplineşte visuri nu mai e demult o noutate. Rând pe rând, atât câştigătorii concursului, cât şi unii dintre finaliştii care au păşit pe scena super show-ului în dorinţa de a pătrunde în industria muzicală îşi văd visurile împlinite.

Natalia SelegeanFie că a fost vorba de dorinţa de a-şi vedea chipul pe un afiş de concert, cum este cazul lui Tudor Turcu, ce în seara asta va susţine primul său concert în Bucureşti, de a participa la alte emisiuni de divertisment, aşa cum au făcut-o Florin Ristei, Alex Maţaev, Ioana Anuţa sau Andrei Leonte, care de la ridicarea marelui premiu X Factor a scos deja patru piese pe placul fanilor sau pur şi simplu de a face primii paşi în carieră, cu toţii s-au bucurat de notorietatea obţinută cu ajutorul super show-ului X Factor.

Este şi cazul Nataliei Selegean, sexy poliţista de la X Factor care ieri a luat o decizie radicală: „Oficial, azi m-am mutat în Bucureşti! E încă un pas spre împlinirea unui mare vis! Le mulţumesc din inimă celor care au încredere în mine, mă susţin, mă înţeleg şi sunt mereu alături de mine! Ştiu că nu va fi uşor, dar ştiu şi că nu va fi în zadar! Vă îmbrăţişez cu drag!” a scris ieri Naty pe un site de socializare. În curând, caravana X Factor îşi reîncepe periplul prin ţară, în căutarea următorului super star al României. Toţi cei care au factorul curaj, factorul emoţie, factorul pasiune, voce, carismã, factorul entuziasm, show, factorul originalitate sunt aşteptaţi la audiţiile care, în acest an, se vor ţine în şase orase: Craiova – 24 mai, Sibiu – 26 mai, Arad – 28 mai, Cluj-Napoca – 30 mai, Iaşi- 2 iunie, Galaţi – 5 iunie şi Bucureşti – 8 iunie. Cucereşte România în noul sezon X Factor, la Antena 1!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here