EXCLUSIV Valentin Dinu: „Mi-aș dori să fac o piesă cu Dan Bittman“

În urmă cu aproximativ o lună de zile, Valentin Dinu, finalist în primul sezon al emisiunii „Românii au talent“, revenea în atenția presei, lansând melodia „Într-o zi“, interpretată alături de Anya.

valentin dinu interviu exclusiv dan bittman

Cântăreţul care a impresionat-o pe Andra cu vocea sa ne-a acordat un scurt interviu în care a vorbit despre viaţa lui şi despre cariera sa muzicală.

traiestemuzica.ro: Ai lansat recent, alături de Anya, melodia „Într-o zi“. Care este povestea din spatele piesei?

Valentin Dinu: Piesa spune o poveste tristă de dragoste, care, însă, are un final fericit.

Te regăsești în versurile melodiei „Într-o zi“?

Cred că fiecare dintre noi a avut, la un moment dat, o dezamăgire în dragoste, însă a trecut peste și și-a văzut de viață, ca apoi să întâlnească pe cineva mai potrivit.

Pregătiți și un videoclip pentru această piesă?

Așa ne dorim, dar veți afla mai multe detalii la momentul potrivit!

Dan Bittman a spus despre tine, în trecut, că ai o voce extraordinară și cânți impecabil. Nu te-ai gândit să realizezi o piesă în colaborare cu Holograf?

Sunt onorat că Dan Bitman a vorbit așa de frumos despre mine, este unul dintre artiștii mei preferați. Mi-aș dori foarte tare să facem o piesă împreună.

Îți mai aduci aminte de momentul în care ai urcat pentru prima dată pe scena de la „Românii au talent“? Ai sperat atunci că o să ajungi atât de cunoscut?

Nu am cum să-l uit, a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea. Show-ul “Românii au talent” a fost o mare rampă de lansare pentru mine, a reprezentat intrarea pe ușa din față în showbiz!

Ai devenit destul de cunoscut, însă nu ai lansat încă o piesă care să cucerească topurile. Nu crezi că ar fi timpul să scoți un hit?

Eu sper ca noua mea melodia, “Într-o zi”, să ajungă în curând un mare hit!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here