Navi, scene fierbinți într-o cadă plină cu lapte, în videoclipul „The way she move“

După ce a șocat cu videoclipul “Picture Perfect”, condimentat cu scene sado-maso, cântăreața NAVI surprinde din nou. Invitată să apară în clipul de debut al bunului ei prieten, Andrei Neagu, artista și-a asumat cele mai hot momente din scenariu.

NAVI si Andrei NeaguDacă în propriile producții apare legată și în ipostaze foarte erotice, pentru clipul “The Way She Moves”, NAVI a fost numai lapte și miere… la propriu! Regizorul Matei Șopterean a gândit special pentru ea o scenă în baie, în care artista se dezbracă de lenjeria sexy și se răsfață într-o cadă plină cu lapte.

“The Way She Moves” este single-ul de debut al lui Andrei Neagu, un tânăr artist din Pitești cu care NAVI colaborează din 2012 și pe care îl consideră ca un frate. “Suntem o mică familie muzicală, ne susținem unul pe celălalt în toate proiectele. Aș face aproape orice pentru el, normal că o baie în lapte nu m-a deranjat”, povestește amuzată NAVI.

“Totul a fost bine și frumos până a început să se răcească apa – stăteam și tremuram goală în cadă, acoperită doar de spumă, așteptând momentele în care se striga ‘MOTOR’ și îmi intram în rol. Supriza maximă a fost efectul asupra pielii mele: niciun tratament de înfrumusețare și nicio cremă nu mi-au lăsat pielea atât de catifelată. Abia acum am înțeles de ce făcea Cleopatra baie în lapte!”, spune cântăreața.

Echipa care s-a ocupat de look-ul lui NAVI și al lui Andrei Neagu în clip este formată din Gabi Urda (stilist), Alexandra Neațu (make-up artist) și Alexandra Ciobanu (hair stylist).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here