miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRI3 Sud Est va concerta pe 5 martie la Sala Palatului

3 Sud Est va concerta pe 5 martie la Sala Palatului

Ai visat. Ai zâmbit. Te-ai îndrăgostit. Ai trăit cele mai frumoase clipe alături de persoana iubită. Muzica trupei 3 sud est ţi-a fost alături întotdeauna, dar mai ales când ai iubit, când ai început poveşti de dragoste sau când ţi-ai declarat sentimentele faţă de jumătatea ta.

3 sud est

Şi dacă anul trecut ai retrăit la intensitate maximă emoţii, idolii unei generaţii revin pe scena Sălii Palatului, pe 5 martie 2015, cu un concert live pentru ea, pentru tine, pentru voi, un eveniment în care dansul iubirii se împleteşte cu muzica 3 Sud Est.

Pentru ea ai făcut gesturi necugetate, pentru ea ai fost în stare să urci şi munţi, pentru ea ai mers până în pânzele albe, pentru ea ai căutat soarele din spatele norilor. „Pentru ea” este o nouă filă din capitolul iubirii, o nouă filă din povestea ta. În luna în care este celebrată femeia, persoana de la care primeşti iubire necondiţionată mereu, Mihai, Laurenţiu şi Viorel au pregătit o seară unică, o declaraţie de dragoste pe care o vei putea spune pe note muzicale.

Trupa va crea momente unice, alături de band-ul live şi de invitaţii surpriză, într-o mare desfăşurare de forţă. Concertul „Pentru ea”, care începe la ora 19:30, aduce piesele cu care ai rezonat, noul single „Liberi”, un îndemn spre libertate şi curaj în dragoste, hitul „Emoţii”, lansat în 2014, cu care 3 Sud Est a cucerit topurile muzicale, dar şi întâlnirea cu vise, bucurii, speranţe, transmise prin puterea muzicii.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, librăriile Diverta, Cărtureşti, Humanitas, reţelele magazinelor Germanos, Domo, Orange, Vodafone, InMedio, Oficiile Poştei Române şi online.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.