Nicolae Furdui-Iancu şi Sava Negrean Brudaşcu se întrec la „O dată-n viaţă“

În prima vineri de decembrie, Moş Nicolae vine cu daruri în avans pentru telespectatorii TVR 1. Iuliana Tudor ne aşteaptă, ca de obicei, în faţa micilor ecrane, la o întâlnire cu doi dintre cei mai mari artişti de folclor ai momentului, puşi în situaţii inedite, poate irepetabile, trecând prin probe care îi solicită într-un mod cu totul diferit decât cel cu care s-au obişnuit.

Iuliana Tudor, Sava Negrean Brudascu si Nicolae Furdui-Iancu

În ediţia din această săptămână, vom vedea cum se descurcă în faţa provocărilor lansate de Iuliana Tudor doi ardeleni de frunte: Nicolae Furdui-Iancu şi Sava Negrean Brudaşcu. O dată-n viaţă poate fi urmărită pe 4 decembrie, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Cei doi artişti beneficiază şi în această ediţie de suportul unor echipe de profesionişti: Ansamblul Porolissum face echipă cu Sava Negrean Brudaşcu, iar lui Nicolae Furdui-Iancu i se alătură Ansamblul Junii Sibiului. Invitaţii speciali în „duelul” artistic al emisiunii sunt Mirabela Dauer, Manuela Hărăbor şi Felicia Filip, asigurându-ne că vom vedea o ediţie cu totul specială a show-ului, dar şi că buna dispoziţie va fi din nou la ea acasă în platoul O dată-n viaţă.

Nicolae Furdui-Iancu nu este la prima încercare de a interpreta un alt gen decât cel care l-a consacrat. Iată-l într-o ediţie anterioară a emisiunii O dată-n viaţă, interpretând celebrul şlagăr „Copacul”, al lui Aurelian Andreescu.

Nici Sava Negrean Brudaşcu nu e străină de platoul emisiunii de la TVR 1. În această primăvară, ea a interpretat sensibila rugă „Doamne, ocroteşte-i pe români”, alături de Marcel Pavel.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here