Un concurent „X Factor“ le aduce juraților câte o cușmă

Bootcampul continuă pe 4 decembrie la „X Factor“ cu grupa coordonată de Delia, cea a concurenților peste 21 de ani. După ce săptămâna trecută Ștefan Bănică și-a ales cei 6 concurenți cu care intră în arena Duelurilor, vinerea aceasta este rândul Deliei să îi sculte și jurizeze pe cei 14 concurenți din categoria care i-a fost atribuită sezonul acesta.

delia cusma x factor

Foarte deciși să facă impresie bună pe scenă, fiecare dintre ei va da tot ce are mai bun și își va pune la bătaie toate atuurile. Unul dintre concurenți le va aduce chiar și câte un cadou celor trei jurați: câte o cușmă tradițională.

Pentru că la audiții toată lumea l-a apreciat pentru look-ul cu care s-a prezentat, Andrei Ioniță a promis că dacă ajunge în Bootcamp le va aduce și juraților cușme. Zis și făcut!

Grupa Deliei aduce pe scena show-ului oameni cu carismă, talente pure, astfel că deciziile Deliei nu vor fi ușor de luat. Dintre cei 14, jurata trebuie să aleagă până la finalul emisiunii numai 6 concurenți care se salvează și intră în etapa Duelurilor.

Cântec după cântec, apariție după apariție, dialog după dialog, Delia va avea de luat hotărâri dintre cele mai grele.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here