Nicole Cherry se visează pe scena Premiilor Grammy, alături de Justin Bieber

Nicole Cherry e supărată că prima notă din acest semestru e 7, la matematică. Talentata adolescentă le-a spus băieților de la PatruLa 21 că se ambiționează să obțină note bune la școală, chiar dacă visul ei este să câștige un premiu Grammy și să cânte pe aceeași scenă cu Justin Bieber.

Nicole Cherry

„Mă trezesc devreme, merg la cursuri, fac repetiții, particip la emisiuni, îmi petrec mult timp și la studio, am spectacole, încerc să le împac și să le fac bine pe toate. A fost dificil să trec de la percuție și pian la actorie, dar mi-am dorit mult să învăț și asta.”, a declarat Nicole Cherry, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti, secția Actorie.

„Visez cu ochii deschiși. Cel mai des visez că sunt pe scena Premiilor Grammy și cânt în fața unei super audiențe, pe aceeași scenă cu Justin Bieber. Poate datorită cadoului pe care mi l-ați oferit de ziua mea – acel Justin de carton în mărime naturală!”, a mărturisit tânăra artistă.

Învitată în studioul Radio 21, unde a și debutat, de altfel, în ianuarie 2013, Nicole Cherry (Nicoleta Ghinea), a răspuns încântată tuturor mesajelor primite de la colegii de liceu și de la ascultătorii din țară și din străinătate care o admiră.

„Ești fenomenală. Te admir și își tin pumnii, să ți se împlinească toate visele!”, a spus emoționat Vlad Craioveanu.

„Nu știu dacă mă plac sau nu băieții, pentru că nu mă intersează la această vârstă și în acest moment lucrurile de genul ăsta. Mă tot întreabă lumea, dar nu dau importanță. Am multe de învățat și de făcut. Școala și cariera sunt lucrurile cele mai importante pentru mine în acest moment. Visez la o carieră înternațională și, mai ales, la un premiu Grammy! Dacă ajung acolo, veți veni cu mine, nu vă faceți alt program, vă anunț de pe acum că sunteți invitații mei!”, a le-a spus băieților de la PatruLa 21 micuța vedetă în vârstă de 15 ani.

„Nicole va ajunge departe. Am spus asta și când am auzit-o prima oară cântând, într-o înregistrare pe care mi-au trimis-o părinții ei anul trecut în ianuarie, cu atât mai mult o susțin și acum. Este extrem de talentată și de muncitoare, vocea ei se poate auzi pe marile stadioane ale lumii în concerte răsunătoare, în fața a zeci de mii de oameni. Are tot ce-i trebuie pentru a face super show-uri și pentru a se bucura de o carieră înternațională de succes”, a spus Manuel Dinculescu.

Nicole Crerry a cântat live la PatruLa 21 noua ei piesă, „Phenomeno”, precum și un cover după piesa Read All About It (Emeli Sande), topind inimile DJ-ilor și ale ascultătorilor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here