Nicoleta Nucă nu știe „esența limbajului de stradă” din Republica Moldova

Joi, Sergiu și Andrei au invitat-o în studioul matinalului Kiss FM pe Nicoleta Nucă, artista care a cântat live hitul ‘Nu sunt’ și le-a povestit că a locuit o lungă perioadă de timp în Italia. Cântăreața i-a făcut pe realizatorii Kiss FM să saliveze după ce le-a dezvăluit și o rețetă de ciorbă ucraineană.

Nicoleta Nuca KISS FM

„Piesa ‘Nu sunt’ a fost scrisă de băieții de la The Farmers. Videoclipul a fost filmat de Khaled Mokhtar. S-a întâmplat totul foarte rapid, foarte spontan și din prima clipă în care am auzit-o m-am îndrăgostit de piesa aceasta. Am zis că o simt că e a mea. Și așa a și fost, a devenit a mea. Nu mă satur niciodată când o cânt”, a mărturisit Nicoleta.

Succesul piesei a ambiționat-o pe artistă, care își dorește ca un nou single să fie tot atât de bun. „Vreau ca următoarea piesă să fie la fel de ‘bombă’ ca ‘Nu sunt’”, a declarat ea.

Pentru că Nicoleta Nucă este originară din republica Moldova, Andrei a încercat să afle de la ea câteva expresii din limba vorbită peste Prut, dar artista a mărturisit că a locuit mult în străinătate și n-a avut ocazia să intre în „esența limbajului de stradă”. În schimb, realizatorii Kiss FM au aflat că tânăra a locuit în Italia și le-a explicat că în italiană mâinile contează foarte mult în comunicare: „Atâta timp cât știi să gesticulezi, e perfect. Deja jumătate din limba italiană o cunoști!”.

„Tatăl meu a fost în misiune diplomatică acolo și am stat cu părinții o perioadă, după care, la final de misiune diplomatică, taică-meu s-a întors în Republica Moldova, iar eu cu mama am rămas la Milano, eu pentru a-mi continua studiile, iar ea pentru niște probleme de sănătate”, a povestit Nicoleta Nucă.

Tot Andrei a fost cel care a întrebat-o pe Nicoleta ce este soleanca. „Este o ciorbă ucraineană, făcută din mai multe tipuri de salamuri și cârnați. Se servește foarte fierbinte și cu o lingură mare de smântână, pătrunjel, măsline și castraveți murați. Pot să spun eu, care sunt o adeptă a modului sănătos de viață, că e super-gustoasă”, a spus ea. Cântăreața a promis că data viitoare când va veni la Kiss FM va aduce bomboane Bucuria, soleancă și rachiu.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.