Andrei Leonte a lansat videoclipul melodiei „Care pe care“

Andrei Leonte a ales să “cinstească” publicul de ziua sa cu o piesă nou-nouţă şi cu un videoclip al cărui scenariu îi aparţine.

Andrei Leonte

“Care pe care” ne transpune în lumea vieţii de cuplu obişnuite, presărată cu momente fericite, dar şi tensionate şi reprezentată vizual printr-o poveste de dragoste care se desfăşoară într-un ring de box. Spre final, starea conflictuală are parte de o întorsătură neaşteptată.

Aşadar, videoclipul prezintă un extract din realitatea cotidiană, Andrei Leonte dorind de accentueze elementul de verosimilitate prin cooptarea actriţei Victoria Brăileanu ca parteneră.

“Care pe care” marchează totodată un nou capitol din cariera lui Andrei Leonte, transmiţând un mesaj cu care oamenii se confruntă mai ales la maturitate.

Andrei Leonte a declarat: “Cred că piesa şi videoclipul fie îţi plac, fie nu. Nu lasă loc de jumătăţi de măsură. Mă bucur mult să lansez această piesă chiar de ziua mea – mi-am dorit foarte tare să sărbătoresc alături de public”.

Regia videoclipului aparţine lui Anthony Iguacu iar producţia muzicală aparţine lui Victor Alstani şi Silviu Păduraru.

“Care pe care” este al treilea single pe care Andrei Leonte îl lansează alături de casa de discuri Roton, după “Te iubesc cât doi” şi “Te sun eu”.

Citeste si despre:

DUMI A Lansat Piesa „5 Dimineața”!
NICO face echipă cu Theo Rose pentru melodia "Ascultă-mă"
2Normal feat. What's UP și Emeric Imre, lansează “Regina”
Luis Gabriel, fascinat de “Dulceața buzelor”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here