Nicolle Stănese prezintă finala Eurovision România

Nicolle Stănese se alătură în acest an echipei Eurovision de la TVR. Frumoasa prezentatoare sibiancă va fi, pe 1 martie, la Braşov, gazda spectacolului de lansare a grilelor de primăvară la TVR, care include finala naţională Eurovision România 2014. Din martie, Nicolle va prezenta o emisiune săptămânală de reportaj la TVR 1.

nicolle stanese prezinta eurovision

Este cunoscută telespectatorilor sibieni, dar şi celor din întreaga ţară, pe care i-a cucerit cu zâmbetul şi naturaleţea ei. Nicolle are 23 de ani şi lucrează în televiziune de la vârsta de 16 ani. A prezentat divertisment la Antena 1, atât la Sibiu, cât şi la Bucureşti, s-a implicat în campanii umanitare, a fost host al unor evenimente. Timp de doi ani a prezentat programul matinal al postului Prime TV din Republica Moldova. Din 2013, Nicolle Stănese este mama unei fetiţe, Ana Victoria.

„Am luat foarte puţin în calcul posibilitatea de a ma întoarce la o televiziune naţională, pentru că am încercat să mă feresc de ceea ce are ca rezultat final obţinerea de audienţă facilă. Dar am acceptat cu mare încredere să ma alătur TVR, unde sunt convinsă că pot face lucruri de care atât eu, cât şi oamenii care mă apreciază să fim mândri. Concursul Eurovision este unul dintre cele mai urmărite programe, iar pentru un prezentator este o onoare să facă parte măcar o dată-n viaţă din acest proiect”, a spus Nicolle Stănese.

Iată care sunt artiştii pe care îi vom vedea pe scena Teatrului Sică Alexandrescu din Braşov, la finala naţională a concursului Eurovision 2014:

Ştefan Stan feat. Teddy K – Breathe / (Ascultă melodia AICI)

Naomy – Dacă tu iubeşti / (Ascultă melodia AICI)

Bere Gratis – Despre mine şi ea / (Ascultă melodia AICI)

Silvia Dumitrescu – Fiorul iubirii / (Ascultă melodia AICI)

Marcel Crăciunescu – Hardjock / (Ascultă melodia AICI)

Anca Florescu – Hearts Collide / (Ascultă melodia AICI)

Vizi Imre – Kind of girl / (Ascultă melodia AICI)

Renee Santana feat. Mike Diamondz – Letting go / (Ascultă melodia AICI)

Paula Seling feat. Ovi – Miracle / (Ascultă melodia AICI)

Mirela Vaida Boureanu – One more time / (Ascultă melodia AICI)

The dAdA – Unpredictable / (Ascultă melodia AICI)

The Zuralia Orchestra – You know / (Ascultă melodia AICI)

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here