marți, iulie 16, 2024
AcasăARTIȘTI STRĂINI50 Cent a lansat videoclipul melodiei „The funeral“

50 Cent a lansat videoclipul melodiei „The funeral“

După mai bine de 10 ani de colaborare cu labelurile Shady Records, Aftermath Entertainment și Interscope Records, 50 Cent s-a decis să-și continue cariera muzicală alături de Carolina Records, o divizie independentă Capitol Records, lansând totodată și videoclipul melodiei „The funeral“.

50 cent videoclip the funeral

Piesa „The funeral“ va fi inclusă de rapper pe cel mai recent album al său, „Animal Ambition“, material discografic ce urmează să fie lansat pe 3 iunie 2014. Melodia a fost produsă de Jake One, în timp ce videoclipul a fost regizat de Eif Rivera.

„Este un concept pentru o poveste pe care am scris-o în stilul unui scenariu unde nu este vorbă multă și se concentrează pe un singur personaj. Începe cu sfârșitul și se întoarce la început, precum în filme“, a spus 50 Cent despre videoclipul melodiei „The funeral“.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.