Noora Noor,€“ regina soul a Norvegiei, concertează în cadrul WonderDay

Noora Noor, regina soul a Norvegiei şi una din revelaţiile muzicale ale Europei, va sosi în premieră în România în cadrul WonderDay cu un concert neo-soul, parte a poveştii live a Zilei Minunilor! Artista se alătură astfel lui Asaf Avidan în primul eveniment-concept din România pe data de 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogoşoaia!

Noora NoorNoora Noor, una dintre cele mai apreciate artiste ale stilului soul internaţional, şi-a început cariera muzicală la vârstă de 8 ani, până la vârsta de 15 ani având deja primul contract semnat cu casa de discuri Warner Music. Albumul său de debut, “Curious”, a fost lansat în anul 1999 şi a devenit la scurt timp unul dintre cele mai importante materiale de R&B şi soul norvegian.

Albumul a cunoscut un mare succes la nivel internaţional, inclusiv în Japonia unde a fost vândut în zeci de mii de copii. Cinci ani mai târziu, Noora Noor lansează albumul “All I am”, material ce s-a bucurat de aprecierea criticilor de specialitate la nivel mondial. Printre piesele incluse pe noul material se număra şi melodii compuse de artistă în colaborare cu compozitori şi producători din Statele Unite şi Marea Britanie.

Următorul album, “Soul Deep” a fost înregistrat în San Jose, California alături de unii dintre cei mai renumiţi producători soul şi blues de pe continentul american. Noora Noor s-a remarcat şi prin colaborări celebre, printre care se numără implicarea alături de Madcon pe albumul “So Dark the Con of Man”, dar şi interpretarea personajului Maria Magdalena în faimoasa producţie “Jesus Christ Superstar”.

Printre cele mai cunoscute piese ale artistei soul se număra: Official (Curious), Need You (Curious), Zeros (All I Am), Forget what I said (Soul Deep), Funky Way (Soul Deep), What mân have done sau Gone with the wind, piesa fiind interpretată şi în cadrul faimosului concurs de muzică, Eurovision.

Biletele spre lumea WonderDay sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, la următoarele categorii de preţ:

Early-Bird: 99 lei în perioada 5 martie – 5 aprilie;
Regular: 129 lei în perioada 6 aprilie – 6 mai, 139 lei în perioadă 7 mai – 7 iunie şi 149 lei în perioada 8 iunie – 28 iunie;
On Show Day: 160 lei în ziua evenimentului şi la intrare, în limita biletelor disponibile.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here