Nosfe lanseaza albumul “Brasil” pe platformele digitale de streaming

Unchiul BENZ lanseaza albumul “Brasil” pe toate platformele digitale de streaming. Numele albumului reprezinta energia pe care o are, fara exceptie, fiecare piesa, toate cele 14 melodii creand o atmosfera de carnaval urban care promite sa faca vara asta una mai insorita pentru fiecare ascultator.

“Mi-am dorit foarte mult ca în cariera mea sa existe un album in care sa se poata regasi toată lumea. Un album pe care sa il poti asculta în mașină, in club, acasă, oriunde, oricând, oricum si cu oricine! Mi-am dorit un album cu vibe-uri pozitive care să lase ascultătorilor amintiri marfă de la petrecerile unde va fi ascultat. Mai ales în perioada asta, când toată lumea e intoarsa pe dos.”  dezvaluie NOSFE despre albumul “Brasil”

NOSFE poate fi numit cu usurinta unul dintre cei mai complete artisti romani din zona de Hip-Hop. El a cunoscut succesul atat ca parte din Satra, trupa cu care a pus bazele curentului trap din Romania, cat si datorita unor hit-uri precum “Condimente” (feat. Ruby), “Dai” si “Filme cu noi” (in colaborare cu Alina Eremia).

NOSFE a debutat cu un stil clasic de Hip Hop, sub numele de Nosferatu. Cu timpul si cu fiecare album, rapperul a evoluat si a adaugat muzicii lui elemente trap, raggaetoon si pop, dobandind o versatilitate vazuta rar in scena de Hip Hop.

Cea mai recenta piesa de la Nosfe este “Lamare”, cu care a strans peste 350 mii de vizualizari pe youtube in nicio saptamana de la lansare; piesa este in trending.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here