O concurentă din New Delhi participă la „Next Star“

De Next Star s-a auzit până în India, iar faptul că a fost selectată să participe în cel de-al patrulea sezon al emisiunii a fost unul dintre cele mai fericite momente din viața lui Aditi Yier, o fetiță din New Delhi care speră să câștige trofeul emisiunii Next Star și marele premiu, de 20.000 de euro.

Aditi YierDoi dansatori care au nu mai puțin de 84 de trofee și medalii câștigate la concursuri vor să-și completeze impresionanta colecție cu încă o distincție și arată că întotdeauna te poți autodepăși. Copiii românilor sunt extraordinari, de asta s-au convins și producători celebri de la Hollywood care au avut ocazia să lucreze cu ei.

O fetiță carismatică și foarte talentată, care a avut șansa să apară în aceleași producții cu Kevin Costner și Matt Damon arată la Next Star cât este de înzestrată. Emoțiile trăite de membrii juriului în timpul momentelor artistice oferite de toți concurenții, fie că este vorba de muzică ușoară, muzică populară sau actorie fac aproape imposibilă alegerea unui singur finalist.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here