O melodie produsă de Famous Production s-a calificat în finala International Songwriting Competition

O producție marca Famous Production s-a calificat în finala unuia dintre cele mai importante concursuri de compoziție muzicală din lume: Premiile Internațional Songwriting Competition (ISC).

Famous Production

Illegal, piesa compusă de Randi, Șerban Cazan, Marius Moga și Ioana Oegar-Toderaș a intrat în finala ISC la categoria ‘DANCE / ELECTRONICĂ’. Piesa Illegal a fost selectată în finală dintre 19.000 de piese înscrise în total, din 200 de țări.

International Songwriting Competition este un concurs internațional anual care oferă compozitorilor posibilitatea de a-și prezenta creațiile în fața profesioniștilor industriei muzicale la nivel internațional. “Pe lângă premiile oferite, ISC oferă o oportunitate unică de a-ți face muzica auzită de către un grup impresionant de jurați, format din artiști reputați și oameni cu greutate din industria muzicală internațională. Asta face ISC unul dintre cele mai importante competiții de compoziție muzicală din lume”, a titrat€“ The New York Times.

Anul acesta, juriul este compus din artiști de renume, dintre care enumerăm: Avicii, Selena Gomez, Imagine Dragons, Keane, Garbage, Nas, Dido, Alejandro Sanz și reprezentanți ai unor case de producție muzicală cu greutate, precum Columbia Records sau Warner Bros.

“Este o onoare că una dintre piesele produse de casa mea de producție muzicală, Famous Production, să fie aleasă în finala ISC, având în vedere faptul că este unul dintre cele mai importante concursuri de compoziție din lume. dar și numele cu greutate din lumea muzicii care au jurizat. Nu mă interesează atât de mult să câștigăm, cât bucuria că muncă noastră este apreciată de oameni pe care eu îi admir. Și pe această cale vreau să mulțumesc oamenilor talentați cu care am compus această piesă, Șerban Cazan, Marius Moga și Ioanei Oegar – Toderaș, precum și echipei mele de oameni dedicați de la Famous Production, alături de care muncesc zi de zi, cu dorința de a face muzică frumoasă pentru voi”, a spus Randi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here