duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIOmul cu Şobolani va lansa videoclipul melodiei „Pandora“ în clubul Control

Omul cu Şobolani va lansa videoclipul melodiei „Pandora“ în clubul Control

Omul cu Şobolani continuă turneul de promovare al celui mai recent single, „Pandora”. Trupa cult a rockului alternativ din România va susţine un concert la Bucureşti joi, 3 aprilie, după orele 21.00, în Clubul Control.

Omul cu Sobolani

În premieră va fi proiectat şi videoclipul piesei „Pandora”, cel de-al cincilea de pe albumul „Marea Căutare”, editat în toamna anului trecut de către A&A Records. În deschidere va concerta trupa White Ash din Bucureşti.

În 2012, Omul cu şobolani au pornit într-o nouă căutare muzicală şi spirituală, deopotrivă. „Marea Căutare” este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost căutat, are 11 piese, şi este cel mai „introspectiv” album OCS de până acum. „Marea Căutare” înseamnă un album-manifest prin care cei patru membri Omul cu Şobolani reuşesc să-şi scoată ascultătorii din zona de confort, dar în acelaşi timp reuşesc şi să se surprindă pe ei înşişi într-un moment de cotitură, în care trebuie să alegi dacă te uiţi în urmă sau priveşti spre viitor.

Biletele pentru acest eveniment se pot achiziţiona în seara concertului din locaţie, la preţul de 20 lei.

Următoarele concerte din cadrul Pandora Tour vor avea loc în Alba Iulia, Timişoara, Braşov, Cluj, după cum urmează:

Vineri, 4 aprilie 2014 – Alba Iulia, Galeriile RYMA
Sâmbătă, 5 aprilie – Timişoara, Daos Club
Vineri, 11 aprilie a€“ Braşov, Club Rockstadt
Sâmbătă, 12 aprilie a€“ Cluj, Flying Circus Pub

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.