luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIOtilia este locul 1 la radiourile din Polonia

Otilia este locul 1 la radiourile din Polonia

După ce a cucerit toată Europa de Sud-Est şi o parte din Europa de Vest, Otilia se întoarce acasă în România cu un nou rezultat pe măsură, şi anume locul 1 în Polonia.

Otilia

Cel de-al doilea single al artistei, intitulat “Aventura”, este difuzat pe cele mai cunoscute radiouri naţionale din Polonia, Eska FM, respectiv RMF MAXXX. Reacţii extrem de pozitive vin şi din America de Sud, acolo unde piesele “Bilionera” şi “Aventura” au fost licenţiate recent de către Warner Music, aceştia anunţându-se foarte încrezători în proiect.

În materie de surprize pentru fani, Otilia anunţă lansarea a încă două piese până la sfarşitul anului. Una dintre ele este în limba română şi va fi lansată cu videoclip în această săptămână, iar cea de-a doua este o colaborare inedită cu Andrea din Bulgaria, Shaggy şi Costi, colaborare ce se doreşte a fi încă un succes internaţional, asemănator cu cel al hitului mondial “Habibi (I need your love)”, produs tot de Costi.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.