FOTO Cântăreţii au vizionat în avanpremieră filmul „Poveste de dragoste“

Avanpremiera filmului „Poveste de dragoste“ a strâns la Cinema City în Afi Palace Cotroceni o parte din vedetele autohtone care și-au arătat susținerea față de echipa „Poveste de dragoste“, film ce se lansează în cinematografele din România pe 27 noiembrie.

poveste de dragoste avanpremiera vedete (5)

Alături de Cristina Iacob (regizorul filmului) s-au aflat actorii din film, dar și vedete din muzică, film și televiziune. Aceștia au venit alături de persoana iubită pentru a vedea primul love story autohton.

Alex Velea și Antonia, Malvina Cervenski și Dorian Boguta, Ada Condeescu și Catalin Mitulescu, Albertina Ionescu, Virgil Ianțu, actorii din Selfie: Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Levent Sali și Alex Călin, Răzvan Fodor, Nae Caranfil, Codin Maticiuc, Liviu Mihaiu, Doinița Oancea, Andrei Ciobanu, George Vintilă, Mircea Dinescu, Gabi Jugaru, Gina Pistol, Lia Bugnar, Eugenia Vodă și Adrian Lustig, Ducu Ion și Ioana Blaj, Toni Grecu și What’s UP s-au numărat printre vedetele care au participat pe 19 noiembrie la avanpremiera de la Cinema City.

„Sensibilitatea a cam dispărut în zilele astea. Am avut parte numai de drame… așa că acest film merită văzut. Trebuie să încercăm și altfel de sentimente. Toți ne regăsim în filmul ăsta“, a spus Alex Velea, prezent la premieră cu Antonia, care a mărturisit după vizionare că a plâns.

La premieră a fost prezent și omul de radio George Vintilă, care are o scurtă apariție și în film. „În toată nebunia asta de zi cu zi, oamenii uită ceva ce e foarte important… uită să iubească. Aveam mare nevoie de un film care să ne amintească de asta“, a spus acesta după film.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here