Paradise Lost revine la Bucureşti, pe 27 septembrie, la Metalhead Meeting 2014 Bis

Trupa britanică Paradise Lost va reveni la Bucureşti, pe 27 septembrie, la Metalhead Meeting 2014 Bis, un eveniment care se va desfăşura la Arenele Romane.

Paradise LostAstfel, după succesul răsunător al Metalhead Meeting de pe 7 iunie, de la Arenele Romane, unde aproape 3.500 de rockeri i-au putut asculta live pe Sepultura, Moonspell şi Arkona, alături de alte patru trupe, Metalhead Meeting revine anul acesta cu o ediţie aniversară, de zece ani.

Headlineri ai acestei ediţii sunt britanicii de la Paradise Lost (gothic/doom metal) şi finlandezii de la Finntroll (folk metal). Alături de cele două trupe, pe scenă vor mai urca Hatesphere din Danemarca, pentru a două oară în România, după prezenţa din 2013 de la Metalhead Meeting, alături de Hypocrisy şi Lake Of Tears, formaţia finlandeză Profane Omen şi alte trei nume care vor fi anunţate curând.

“Deşi este neobişnuit ca un festival să aibă două ediţii în acelaşi an, fiind an aniversar, de 10 ani de Metalhead, echipa noastră crede că publicul rock şi metal din România merită să se bucure de două de astfel de evenimente! Ca de obicei, vom avea şapte trupe pe scenă”, au declarat organizatorii.

Biletele au fost puse deja în vânzare, pe iabilet.ro, dar şi în reţeaua IaBilet (magazinele uman, Senia şi Perfect Tour), precum şi pe eventim.ro şi myticket.ro şi în reţelele Eventim şi Myticket (Diverta, Humanitas, Magazinul Muzica, Magazinele Vodafone şi Orange etc.).

Biletele au preţuri de 65 de lei (acces general) şi 80 de lei (golden circle), până pe 1 iulie – numărul fiind limitat la 100 de tichete pentru fiecare categorie. În perioada 1 iulie – 1 august, biletele costă 80 de lei (acces general), respectiv 110 lei (golden circle), până pe 1 septembrie – 100 de lei (acces general) şi 130 de lei (golden circle), până pe 27 septembrie – 120 de lei (acces general) şi 150 de lei (golden circle).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here