Paul Anka va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti pe 30 ianuarie 2016

Paul Anka, cel mai şarmant artist din toate timpurile, revine în Bucureşti pentru a susţine un concert alături de Big Band-ul său în forma unei seri pline de nostalgie şi magie, pe 30 ianuarie 2016, la Sala Palatului din Bucureşti.

Paul Anka sala palatului 2016

Născut pe 30 iulie 1941, într-o familie unită de canadieni, Paul Anka nu a pierdut prea mult timp până să-şi înceapă viaţa sa în muzică. A cântat în corul bisericii, a studiat pianul încă de mic şi şi-a dezvoltat arta scrisului urmând cursuri de jurnalist.

În anul 1956, îşi convinge părinţii să-l lase să se mute în Los Angeles, unde sună la toate casele de discuri, încercând să obţină o întâlnire. În anul 1957, reuşeşte să se întâlnească cu Don Costa (A&R la ABC-Paramount Records), căruia îi arată o schiţă a imediat celebrului său single „Diana“ şi astfel atinge succesul internaţional.

Cu toate că a mai venit la Bucureşti, Paul Anka se arată extrem de încântat să revină alături de big band–ul său, acesta exprimându-şi dorinţa de a face la Sala Palatului o seară spectaculoasă, mult mai specială decât celelalte de până acum.

Biletele au fost puse în vanzare pe bilete.ro, bilet.ro, eventim.ro, iabilet.ro, myticket.ro şi fix7.ro, la preţurile:

– Golden VIP: 475 de lei
– VIP: 425 de lei
– Cat. 1: 375 de lei
– Cat. 2: 325 de lei
– Cat. 3: 285 de lei
– Cat. 4: 245 de lei

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here