VIDEO Moneypenny e protagonista celui mai nou scurtmetraj Sony

Naomie Harris este vedeta unui mini-film de 60 de secunde, în care se luptă pentru a-i preda lui Bond smartphone-ul Xperia.

MoneypennyCu puțin timp înainte de lansarea mult-așteptatului film Spectre, Sony prezintă campania publicitară ‘Made for Bond’, având-o în prim-plan pe Moneypenny, interpretată de celebra actriță Naomie Harris. Filmul Spectre, produs de EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios și Sony Pictures Entertainment, va avea premiera în Marea Britanie pe 26 octombrie, iar în Statele Unite ale Americii pe 6 noiembrie.

Scurtmetrajul prezintă o urmărire plină de suspans în zona South Bank din Londra, în care Moneypenny luptă împotriva răufăcătorilor pentru a-i livra telefonul Xperia Z5 lui James Bond. Folosind device-uri de ultimă generație cum ar fi camera compactă RX100 IV Cyber-shot, Moneypenny filmează scene de monitorizare în regim super slow-motion. Filmul de 60 de secunde a fost regizat de legendarul Danny Kleinman.

Produs de agenția adam&eveDDB și compania Rattling Stick, o mare parte din scurtmetraj scurt metraj a fost filmat cu camera video profesională 4K Sony F65, în timp ce secvențele de ‘slow-motion’ sunt redate pe display-ul camerei foto compactă RX100 IV, iar fotografiile pot fi văzute pe ecranul smartphone-ului Xperia Z5.

“Filmul de campanie surprinde urmărirea spectaculoasă, ideea de a fi într-o misiune și de a purta telespectatorul într-o călătorie, într-un scenariu londonez reprezentativ”, a declarat Kleinman.

“Londra este locul perfect pentru pentru scurtmetraj. În fond, Bond este definit de spiritul britanic, de aceea a fost importat ca filmările să aibă loc aici. Nu este un spot publicitar obișnuit, ci un mini-film încărcat cu acțiune”, a declarat Naomie Harris.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here