Paula Seling a trecut de la muzică la rugby

Duminica trecută, cea de-a doua ediţie a emisiunii „Duelul pianelor” a fost câştigată de Ovi, aşa că acesta a avut ocazia să-şi ia revanşa în faţa Paulei. Şi, pentru că artista îl provocase să petreacă o zi la stână în rolul unui cioban, acum Ovi a provocat-o pe Paula să petreacă o zi pe terenul de rugby, să se antreneze cu echipa şi să joace o partidă cu balonul oval, ca un adevărat profesionist.

paula-seling-joaca-rugby3

Aşa că Paula s-a echipat, a intrat cu curaj pe teren şi a urmat indicaţiile noilor săi colegi de echipa de rugby CSA Steaua Bucureşti. Cum s-a descurcat Paula cu flotările şi antrenamentul, cu formarea grămezii şi cu restul fazelor de pe teren, dar şi ce surpriză le-a făcut Paula jucătorilor, puteţi afla în această duminică, de la ora 16.00, la TVR 2.

În această săptămână va fi o nouă ediţie în care Paula şi Ovi vor continua “duelul” lor muzical – arbitraţi de Adrian Enache şi ajutaţi de noi artişti. Alături de ei vor fi în studio Anca Ţurcaşiu, Cezar Ouatu, Manuela Hărăbor şi Radu Tudor – care vor intra cu forţe proaspete în „Duelul Pianelor”.

Va fi o luptă acerbă, în care dificultatea probelor va creşte. În plus, Paula şi Cezar vor interpreta într-o variantă inedită piesa “Lasă-mă papa la mare” a trupei Andre, iar Ovi şi Anca Ţurcaşiu, vecina lui de la Corbeanca , vor cânta piesa interzisă de regimul comunist compusa de Henry Mălineanu “Ce cauţi tu în viaţa mea”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here