Veronica Fermecătoarea și Elvis de Colentina, foşti concurenţi „X Factor“, participă la „iUmor“

Nu există spectacol la Antena 1 fără Veronica Fermecătoarea, așa că doamna în cauză nu s-a putut ține departe de scenă și a venit și la „iUmor“. N-a venit singură, ci însoțită de Elvis de Colentina, un domn care o place foarte mult și cu care s-a întâlnit la „X Factor“, în trecut.

Veronica Fermecatoarea

Întrebată ce a mai făcut între timp, Veronica Fermecătoarea răspunde fără inhibiții: „Am muncit, m-am relaxat, m-am plimbat și am făcut amor celebru”. Pe Elvis de Colentina l-a fermecat, așa cum singură spune, „cu vocea, cu talentul și frumusețea” ei, aceleași atu-uri cu care ar vrea să-l cucerească și pe Mihai Bendeac pe care îl adoră și pe care și-ar dori să-l strângă în brațe, așa cum o face în visele sale.

Cei trei jurați ai emisiunii „iUmor“ ce va fi difuzată duminică, 6 noiembrie, de la ora 20.00, la Antena 1 vor dori, bineînțeles, să afle și câteva detalii despre aceste vise, iar Veronica Fermecătoarea nu se va lăsa prea mult rugată și le va oferi imediat detalii. „Făceam amor erotic numai cu șampanie și miere de albine”, va povesti aceasta, făcându-l astfel gelos pe admiratorul Elvis de Colentina, care o va pune să aleagă, mai în glumă, mai în serios: „ori eu, ori Bendeac”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here