Pavel Stratan i-a spus la telefon lui Mațaev cum să-l imite

Alex Mațaev a cântat desculț piesa “Eu beu”, a lui Pavel Stratan, personaj pe care l-a avut de interpretat pe scena show-ului “Te cunosc de undeva”. Și a stat așa pe tot parcursul orelor de filmare, fără să crâcnească. El a respectat astfel indicațiile juratului Pepe, care le amintește la fiecare ediție artiștilor-concurenți să studieze în profunzime personajele care le revin.

Alex Mataev - Pavel StratanȘi asta nu e tot. Mațaev i-a telefonat înainte de emisiune lui Pavel Stratan, iar acesta i-a dat câteva indicații care să-l ajute să-l imite cât mai bine. Printre altele, el i-a spus că stă drept pe scenă și că nu prea vorbește.

Pepe a fost încântat de prestația lui Mațaev. De altfel, a fredonat toată piesa, de la masa juriului, o dată cu Mațaev. “Îl cunosc bine pe Statan. Facem sală împreună (n.n. cei doi frecventează aceeași sală de antrenamente)”. Nici pe Andrei Aradits nu l-a lăsat indiferent prestația lui Mațaev. “Eu sunt sensibil la baladiști. Îmi plac toți, de la Vîsoțki, la Stratan. A fost foarte bine!”

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here