Loredanei i-a fost rușine să cânte celebra sa piesă „Bună seara, iubite!”

Loredana a povestit, în direct la Europa FM, în emisiunea „Deșteptarea”, cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu, că i-a fost rușine prima dată când a cântat, în fața publicului, melodia „Bună seara, iubite”, piesă ce avea să devină celebră.

Loredana„Nu știu de ce, aveam o teamă, mai mult o rușine decât o teamă. Mi se părea un cântec puțin prea altfel decât toate celelalte cântece ale mele și decât tot ce auzisem eu până atunci în România”, a spus artista.

Lori a decis să cânte piesa constrânsă de împrejurări: „Se întâmpla în `88, eram la Teatrul din Ploiești și la un moment dat am avut atât de multe bis-uri că nu mai aveam ce să cânt. Eram și la începutul carierei, piesele erau limitate și efectiv nu mai aveam ce cânta. Și, din cauză că am fost forțată de împrejurări, am hotărât totuși să cânt și ultima piesă pe care o aveam pe magnetofon și anume „Bună seara, iubite!”. Reacțiile au fost formidabile, a fost ca un cutremur. Oamenii au început să aplaude, cu lacrimi în ochi! Mi-am zis că asta înseamnă că piesa asta este cu totul altceva decât mi-am imaginat eu, dar în sensul bun. Mie îmi plăcea enorm piesa când am înregistrat-o, dar n-am avut niciodată dimensiunea forței ei. Publicul din Ploiești mi-a certificat, de fapt, succesul pe care piesa asta îl are și acum”, a povestit Loredana Groza.

Celebra artistă se află în plin turneu național „Magic”, în seara aceasta va concerta în Botoșani, după ce Lori a făcut show la Galați, oraș de care o leagă o mulțime de amintiri: „ În decembrie `89 eram la Galați, cântam la Sala Sportului. Și, la un moment dat, am vazut că o jumătate de sală se golise dintr-o dată și nu știam de ce. Începuse deja revoluția la Timișoara”.

La Ploiești, Loredana a avut emoții mai mari ca niciodată: „Părinții mei au fost în sală și am avut niște emoții uriașe. E greu să cânți în fața celor dragi”, a mărturisit ea.

„Fiecare trecere prin aceste orașe îmi aduce aminte de tot felul de întâmplări”, a mai spus Loredana.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here