Yonna a lansat videoclipul melodiei „În vis“

Yonna, pe numele real Alexandra Stanciu, este o tânără ce i-a impresionat pe toți cei care au auzit-o cântând. În 2013, la doar 16 ani, a lansat primul single din carieră, “Forgot About Us”, alături de proiectul Four Leaf Records, inițiat de Red Clover și dedicat tinerelor talente.

Yonna In VisDatorită calităților sale vocale remarcabile și talentului de necontestat, Yonna a semnat în această primăvară cu Red Clover Media, devenind cea mai tânără artistă a casei de discuri. Single-ul ei “În Vis”a fost compus de Blazon, Andre Rizo, Cătălin Paunescu, Andrew, și este lansat însoțit de un videoclip filmat în regia lui Alin Surdu.

Alături de Yonna, în clip, apare și top-modelul Răzvan Crețu, care joacă rolul iubitului. “Prima oară când am ascultat piesa mi s-a părut extrem de frumoasă și știam că ăsta va fi următorul single lansat. Ideea generală a videoclipului se bazează pe visul meu în care apare persoana pe care o iubesc. Eu și echipa din spatele poveștii suntem încrezători și sperăm să vă placă atât piesa cât și videoclipul”, a spus Yonna.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here