Florin Ristei nu a mai putut cânta două zile după ce l-a imitat pe Marilyn Manson

Dacă Pepe se sperie atunci când îl vede pe Doru Todoruț transformat în Tina Turner, lui Andrei Aradits i se face frică sâmbătă seara, atunci când pe scena „Te cunosc de undeva“ urcă Florin Ristei în postura lui Marilyn Manson.

Florin RisteiCâștigătorul celui mai recent sezon X Factor face o transformare de senzație, la finalul căreia este aplaudat în picioare de toți ceilalți concurenți. “Ai dus foarte bine acest personaj: atitudine, mină, gesturi, trăire, tremurat din limbă. Ești foarte bun! Ai grijă să nu-ți atragi antipatii!”, l-a atenționat Pepe. “Felicitări! Mi-a fost frică!”, i-a mai spus și Andrei Aradits.

Acest rol, cel mai greu de până acum pentru Florin Ristei, l-a solicitat la maximum pe tânărul artist. “Atitudinea personajului a fost foarte greu de dus. Și cu cântatul a fost dificil. Tonalitatea piesei era foarte joasă și mai aveam de reprodus și răgușeala din vocea originalului. Asta mi-a solicitat mult corzile vocale (n.n. Florin Ristei a cântat piesa “Personal Jesus”). Două zile după aceea nu am mai putut să cânt”, ne-a declarat Ristei

Machiajul exceptional realizat de echipa condusă de Gabriela Crețan nu a fost greu de suportat de Florin Ristei, deși aproape două ore au fost necesare pentru realizarea lui. “Doar lentila albă mi-a creat mici probleme. Vedeam totul în alb cu acel ochi”, mai spune Florin.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here