Pepe, surpriză de proporţii la „Te pui cu blondele?“

Noua ediţie „Te pui cu blondele?” va aduce telespectatorilor multă voie bună, provocări de nerefuzat din partea celor trei invitaţi, Pepe, Lora şi Denis Şerban şi multe surprize. Astfel că, miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1, Dan Negru va modera una dintre ediţiile de colecţie ale show-ului.

PepeÎn această ediţie, blondele nu vor fi îndrăzneţe doar cu ţinutele sexy de dormitor pe care le vor purta, dar şi cu provocările pe care le vor lansa celor trei invitaţi. Una dintre aceste probe l-a vizat pe juratul de la „Te cunosc de undeva!”, Pepe. Drept pentru care, artistul a fost nevoit să-i facă o declaraţie de dragoste soţiei sale, Raluca.

Cu florile în mână, cu privirea la cameră, Pepe a început să-şi declare dragostea faţă de soţia sa, timp în care, prin spatele său, Dan Negru venea în braţe cu fiica lui Pepe, însoţit fiind, de soţia artistului.

Mare i-a fost mirarea lui Pepe atunci când le-a văzut: „Ce surpriză! Măi, Dane, voi sunteţi nebuni? Doamne, la asta chiar nu mă aşteptam!”, a mărturisit Pepe, moment în care fiica sa, Maria, a sărit în braţele tatălui său.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here