Pepe va fi sărbătorit în prima ediție din 2016 a show-ului „Te pui cu blondele?“

Trei vedete vor veni diseară, de Bobotează, de la ora 20.30, la Antena 1, în prima ediție a noului sezon “Te pui cu blondele?”, ca să-i cânte ”Mulți ani trăiască!” lui Pepe, cu ocazia zilei sale onomastice. Iar Pepe va trebui să ghicească cine sunt acestea. Dacă va reuși să le recunoască, telespectatorii Antenei 1 vor afla în această seară.

pepe aniversare te pui cu blondele

Pepe, pe numele său real Ionuț Nicolae Pascu, își aniversează de ani de zile onomastica de Sf. Ion, alături de oameni dragi. „La noi, de Sf. Ion, este petrecere mare. Nu este doar ziua mea, ci și a tatălui, a fratelui, a nepotului și a socrului meu“, a spus Pepe.

Cum în aceste zile artistul se află la munte cu familia, el dorește să-i invite alături de el atât pe tatăl său, domnul Ion Pascu, cât și pe fratele, nepotul și socrul său, ca să petreacă și de această dată împreună. „De ziua mea, îmi doresc să fim sănătoși. Nimic mai mult“, mai spune Pepe.

Alături de Pepe, diseară, în confruntarea pe teme generale cu “armata” celor 50 de blonde, se vor afla nea Mărin și Adrian Minune.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here