Percuționistul Costin Petrescu, invitat în concertul Pasărea Rock de la București

Costin Petrescu, percuționist și compozitor, va urca pe scena Sălii Palatului, alături de formația Pasărea Rock, în concertul programat pentru data de 25 martie 2014.

Costin Petrescu_2010

Fost membru al formațiilor Olimpic ’64 (1961-1971), Phoenix (1971-1974) și Hyperion (1977-1984), Costin Petrescu vine acum special din Franța, unde trăiește din 1984, pentru a întregi lista invitaților pentru evenimentul de lansare a proiectului semnat Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică.

„Proiectul Pasărea Rock mi se pare o aventură și o idee interesantă, de bună calitate, și care prezintă un conținut muzical variat, bogat, atât ca oglindă a parcursului legat de vechea și vestita pasăre Phoenix din România, dar și a altei pasări mai mici, pasărea Colibri. Cele două, în mod sigur înrudite, au avut succes deplin de-a lungul timpului. Ne putem gândi că și această nouă «pasăre» o să beneficieze de același statut. Vreau să-i urez succes și zbor liber”, a spus muzicianul.

phoenix 1972

Referitor la invitația de a urca pe scenă în concertul de lansare a formației Pasărea Rock, Costin Petrescu spune că este onorat și fericit pentru faptul că „Joji, Mircea, Ovidiu și ceilalți s-au gândit la mine și m-au invitat la acest concert interesant, care va fi o întâlnire spirituală și artistică. Mă bucur că bunul Dumnezeu ne-a dat posibilitatea unei reîntâlniri spectaculare și a permis timpului să ne facă să fim din nou tineri”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here