VIDEO 3 Sud Est: „Nu ne-am certat de la bani“

Mihai Găinușă și Codruț Kegheș i-au avut invitați în studioul Kiss FM pe băieții de la 3 Sud Est, trupă care s-a reunit de curând după o pauză de șase ani și care a cântat live pentru ascultătorii Kiss FM celebra piesă ’Amintiri’ și noul single ’Emoții’, lansat la finalul săptămânii trecute.

3 Sud Est„Cât cântăriți împreună acum și cât cântăreați înainte?” a fost prima întrebare pe care Mihai Găinușă le-a adresat-o celor trei artiști, Laurențiu, Viorel și Mihai. „Cântărește foarte mult experiența acumulată în timp” au spus invitații.

Realizatorii Kiss FM au întrebat cine a avut ideea reunificării trupei. „Ideea ne-au dat-o fanii de la Craiova în 2012. Am simțit gustul, magia 3 Sud Est. Ne-a fost dor”, au răspuns artiștii.

„Ați vorbit și cu fetele de la Andre să faceți ceva împreună?” a glumit Găinușă. „Le-am sunat, dar nu le-am găsit disponibile pe GPS” au replicat în același spirit invitații.

Cei trei membri ai 3 Sud Est au povestit și cu ce se ocupă în afară de muzică. Viorel le-a mărturisit fanilor că are un restaurant, în vreme ce Mihai a povestit că tot cu muzica și-a câștigat existența în ultimii ani.

După ce au cântat live piesa ‘Amintiri’, Mihai Găinușă a continuat tirul întrebărilor. „V-ați certat vreodată de la bani?” a vrut el să știe. „Acesta a fost singurul motiv pentru care nu ne-am certat. Toată lumea crede asta, de fapt” au mărturisit artiștii la Kiss FM.

„V-a tentat vreodată o participare la Eurovision” au mai întrebat Găinușă și Codruț Kegheș. „Nu, nu este locul nostru acolo”, au declarat invitații.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here