Peste 8.000 de români au trăit în weekend „Reveria“, alături de Loredana Groza

Sâmbătă şi duminică seară, românii au visat cu ochii deschişi: peste 8.000 de fani ai Loredanei Groza au fost prezenţi la concertele din weekend ale artistei, de la Sala Palatului.

Loredana concert Reveria (2)

Spectatorii au avut parte de mai bine de două ore de muzică bună, momente speciale, acrobaţii şi invitaţi de excepţie: Marius Moga, Puya, Roman Iagupov de la Zdob şi Zdub, Amir, Nicu Covaci şi corul de copii Nostalgia.

Loredana a interpretat 30 de piese şi a schimbat 13 ţinute spectaculoase de-a lungul fiecărui concert. Printre melodiile interpretate s-au numărat “Extravaganza”, “Zig-zaga”, “Lumea ta”, “Aromaroma”, “Mărioară de la Gorj”, “Departare”, “Cine te crezi” sau “Risipitor”, cel mai nou single al artistei.

Show-ul s-a încheiat memorabil, cu piesa “O fată singură-n noapte”, pe care Loredana a cântat-o în premieră la primul său concert de la Sala Palatului, în urmă cu 20 de ani.

“Visul a început sâmbătă, o dată cu zăpada care s-a revărsat din cer, schimbând magic decorul, purificându-ne sufletele pentru „Reverie“. Am visat cu ochii deschişi, alături de miile de oameni din sală! Vă mulţumesc că sunteţi în viaţa mea! Vă iubesc!”, a spus Loredana.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here