Peter Gabriel abia așteaptă să-și întâlnească fanii din România

Peter Gabriel, artistul care va susține un concert pe 8 mai la Romexpo, a acordat Rock FM un interviu în exclusivitate, în care mărturisește că abia așteaptă întâlnirea cu fanii din România, țară despre care abia așteaptă să afle mai multe.

Peter GabrielChiar dacă recunoaște că nu știe prea multe despre țara noastră, Peter Gabriel spune că e nerăbdător să ajungă la întâlnirea cu fanii români. „Abia aștept să vin și să vă întâlnesc. Sper să vă placă ceea ce veți vedea în ziua de 8 mai!”, a spus acesta pentru Rock FM.

În interviul care poate fi citit integral pe rockfm.ro, Gabriel se declară sceptic cu privire la o reuniune a trupei Genesis. „Existau astfel de planuri, dar până la urmă nu s-au mai concretizat, pentru că, discutând noi toți despre asta, am constatat că devenea prea mare și prea complicat proiectul. Nu spun că este imposibil, dar cred că e foarte improbabil”, declară muzicianul.

Peter Gabriel le-a dezvăluit fanilor și care au fost cele mai mari influențe în cariera sa artistică: „Toți ne inspiram de la ceilalți. Mi-au plăcut muzica soul, blues, cântecele religioase de la biserică, toata explozia beat pornită de Beatles, unii compozitori de muzică clasică mi-au plăcut, cred că a fost o paletă foarte largă de influențe. Înainte ascultam ce apărea nou, acum nu mai fac asta. Odată ce îți este clar cine ești, ca artist, rămâi pe aceeași linie, deși eu încerc și să explorez în continuare teritorii noi”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here