Cornel Ilie a refuzat să dubleze un personaj din filmul animat „Vrăjitorul din Oz“

Deşi este un fan al desenelor animate care spun poveşti emoţionante, ba chiar un foarte mare fan Walt Disney/ Disneyland, Cornel Ilie a refuzat zilele trecute invitaţia de a fi vocea unuia dintre personajele principale în Legend of Oz: Dorothy’s Return.

Cornel IlieFilmul urmăreşte acţiunile lui Dorothy care se întoarce în Ţinutul Vrăjitorului Oz ca să-şi ajute prietenii Sperietoare de Ciori, Omul de Tinichea şi Glinda, într-o producţie animată care ajunge şi pe ecranele noastre la sfîrşitul acestei luni. Liderul trupei VUNK ar fi trebuit să fie vocea personajului Sperietoare de ciori (rol care în versiunea originală este deţinut de Dan Aykroyd – Pearl Harbor, Antz, Chaplin), dar Cornel Ilie a refuzat propunerea.

“Mi-ar fi plăcut la nebunie să particip la una dintre poveştile mele preferate, Vrăjitorul din Oz. Din păcate, înregistrările ar fi trebuit să aibă loc în săptămâna concertului nostru acustic, “Autoportrete”, iar repetiţiile noastre sunt zilnice în perioada asta, fiind implicaţi foarte mulţi muzicieni. În plus, fiind un concert în care vom pune accent pe emoţie mai mult ca oricând, totul trebuie să fie impecabil. Cu toate acestea, poveştile şi personajele lor fantastice sunt sursa noastră de inspiraţie pentru spectacolele care urmează să le producem pentru publicul Vunk,” spune Cornel Ilie.

Pe o scenă 360 grade cu ajutorul căreia spectatorii pot vedea show-ul din orice punct, scena aplasata deasupra Bucureştiului în mijlocul Grădinii Mall Promenada, cu un cvartet dirijat de compozitorul George Natsis (a dirijat şi orchestra lui Steve Vai şi face parte din echipa Vocea României), cu Chuckk Hubbard a€“ singurul interpret de banjo din România, dar şi cu participarea la pian a lui Bobby Stoica, Autoportrete va fi unul dintre cele mai spectaculoase concerte pe care le-a susţinut vreodată trupa VUNK. Concertul are loc pe 10 mai în Grădina Promenada Mall începînd cu ora 19.00.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here