Petrecere surpriză pentru Cleopatra Stratan, la „Top Chef“

Mulţi au fost, puţini au rămas în competiţia celui mai savuros concurs gastronomic al momentului, în care probele sunt din ce în ce mai dificile. Astfel, luni, de la ora 20:30, la Antena 1, bucătarii de la „Top Chef” vor fi provocaţi să gătească pentru petrecerea surpriză a Cleopatrei Stratan, fiica lui Pavel Stratan.

Cleopatra Stratan petrecere surpriza Top Chef

Cei şase concurenţi au fost împărţiţi în două echipe pentru că la prima probă niciunul dintre bucătari nu a fost trimis la duel datorită preparatelor de top pe care le-au pregătit toţi. Din acest motiv, bucuria lor a fost mai mare în momentul în care au aflat că vor găti pentru 30 de copii.

Petrecea organizată de echipa „Top Chef” pentru fiica lui Pavel Stratan a fost prima de această natură, astfel că, reacţia ei a fost una de zile mari. „A fost o surpriză imensă când i-am văzut pe toţi pentru că nu mă aşteptam deloc. Credeam că merg cu tata la o emisiune, nicidecum la propria petrecere”, povesteşte Cleopatra. Cadoul a fost cu atât mai mare cu cât, după cum Pavel a mărturisit, în familia lor nu prea se organizează surprize.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here