Petrecerea de Revelion începe la Antena 1 la ora 20.00. Printre invitaţi, Fuego şi CRBL

Joi seara, petrecerea de Revelion începe la Antena 1, de la ora 20.00, cu un mare… “Chef de râs”, de care se fac răspunzători îndrăgiții actori ai Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” Vasile Muraru și Valetina Fătu.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_301015_Chef de ras_0285Momentele lor umoristice vor alterna cu cele muzicale susținute de interpreți de renume, precum Sofia Vicoveanca, Fuego, Cornelia și Lupu Rednic, CRBL și Corina.

“Am pregătit o ediție nou-nouță, cu surprize la fel de plăcute publicului, ca și până acum. Telespectatorii ne vor descoperi, pe Valentina Fătu și pe mine, în tot felul de situații neașteptate și se vor reîntâlni cu invitați dragi nouă, artiști mari pe care ne-am bucurat să-i avem, și de această dată, alături de noi”, spune Vasile Muraru.

Pentru noaptea de Revelion, cunoscutul actor de comedie mărturisește că nu are superstiții, poate doar câteva obiceiuri de care va ține cont și anul acesta. “La miezul nopții, am încercat de fiecare dată să am în mână o cupă cu șampanie. De cele mai multe ori însă a fost plină cu apă, pentru că eram la un spectacol și urma să plec, la volanul mașinii, și în alte locuri unde aveam de susținut câte un program artistic. Dar să știți că apa din pahar nu mi-a adus niciodată ghinion, din contra… De asemenea, am grijă ca exact la miezul nopții să mă opresc din toate și să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot! Apoi dau telefoanele de “La mulți ani!”, primul întotdeauna către mama, apoi către ceilalți dragi”, mai spune actorul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here