Prima TV difuzează, în noaptea dintre ani, concertul „Un nou Univers“, al trupei Vunk

În 2015, Alexandru Constantin şi Diana Bart au fost cu ochii pe vedete, aşa că la final de an sunt gata să vă spună care au fost cele mai importante evenimente din viaţa starurilor, la „Focus Magazin”. Cârcotaşii au fost responsabili cu buna dispoziţie tot anul, iar de Revelion v-au pregătit o ediţie specială a „Cronicii”, ca să intraţi în Noul An cu zâmbetul pe buze, iar trupa VUNK deschide porţile către „Un Nou Univers.

Concert VUNK

Alexandru Constantin şi Diana Bart vă spun care au fost cele mai semnificative evenimente mondene din 2015. Cine sunt vedetele care anul acesta şi-au unit destinele, ce staruri au devenit părinţi, dar şi care au fost cele mai răsunătoare despărţiri ale anului, aflaţi joi, 31 decembrie, de la ora 19:30, la „Focus Magazin”. Şi tot atunci veţi afla ce vă rezervă astrele pentru 2016.

De la ora 20:15, Şerban Huidu, Codruţ Kegheş alias Dezbrăcatu’, Ioana Petric şi Cristian Hrubaru, cei patru prezentatori ai Cronicuței, vă pregătesc o ediţie specială a emisiunii, care va marca finalul acestui sezon de cârcoteli. În seara de Revelion, telespectatorii vor putea vedea o chintesenţă a ceea ce s-a întâmplat în această toamnă la Cronica Cârcotașilor: cele mai bune scenete, primul binterviu al sezonului, cele mai tari bâlbe televizate, dar și pe cei patru prezentatori reuniți la măsuță, ca să intraţi în Noul An cu zâmbetul pe buze.

Şi dacă Cârcotaşii vor fi responsabili cu buna dispoziţie, în noaptea dintre ani, trupa VUNK şi invitaţii săi vor deschide porţile către „Un Nou Univers”, la Prima TV, în primul concert din România care s-a desfăşurat sub forma unui eveniment multimedia. Fiecare spectator s-a simţit, pe tot parcursul concertului, parte dintr-Un Nou Univers, într-un show care a deschis porţile către un nou tip de exprimare artistică. Dacă vreţi să vedeţi un spectacol revoluţionar, nu rataţi concertul VUNK „Un Nou Univers”, pe 31 decembrie, de Revelion, de la ora 23:15, la Prima TV.

De la ora 01:30, greii cinematrografiei româneşti se reunesc în super producţia „Actorul şi sălbaticii”. Filmul este unul de referinţă în cinematografia românească, în primul rând datorită recitalului actoricesc extraordinar susţinut de Toma Caragiu. Marele actor joacă rolul unui alt gigant al scenei româneşti, Tănase, “Actorul”. Sălbaticii sunt legionarii, conduşi de exaltatul lider Horia Sima.

Gagurile şi stilul satiric al lui Constantin Tănase la adresa Mişcării Legionare îl transformă într-o persoană indezirabilă acesteia, care se gândeşte să-l lichideze. Totuşi asasinarea unui asemenea om, iubit de public şi protejat de anumiţi politicieni, nu ar fi tocmai indicată, aşa că liderii legionari încearcă să-l convingă pe actor să renunţe la parodierile sale cu substrat politic.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here