Piesa anului 2018 este “Vals”

Lansată la finalul lui 2017, “Vals” este cea mai difuzată piesă din 2018. Conform topului anual integrat cu ciferele oficiale de audienţă publicate de Asociaţia Română de Audienţa (ARA), hitul lansat de către Smiley a generat 6668 de difuzări.

Smiley Vals“Vals”, penultimul single din seria celor 10 confesiuni muzicale pe care artistul le-a oferit fanilor în cadrul proiectului aniversar #Smiley10, a devenit cea mai difuzată piesă la radio, conform Media Forest, şi a adunat peste 36 de milioane de vizualizări pe YouTube.

La începutul aceluiaşi an, Smiley le-a făcut fanilor săi o nouă surpriză şi, împreună cu Feli, a realizat un duet emoţionant: o varianta specială a piesei “Vals”, ce a depăşit deja 33 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie 2017 cu piesa-manifest “Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animaţie, este primul de acest gen lansat de Smiley. Această a fost urmată de single-ul “De unde vii la ora asta?”, care a reuşit performanţa de a strânge un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi şi aproape 62 de milioane până în prezent. “Domnu’ Smiley”, o piesă funk în care Smiley îşi cântă refrenul vieţii, “Să-mi fie vară”, “Rara” şi “O altă ea”, “Ce mă fac cu ţine de azi”, featuring cu Guess Who, “Pierdut printre femei”, “Vals” şi “O poveste” au completat lista de piese lansate în cele zece luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări şi inovaţii care a culminat cu o lansare de album.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here