Trupa Holograf pregăteşte un super turneu naţional care va avea loc în 13 oraşe

Din 14 februarie, Dan Bittman, Edi Petroşel, Mugurel Vrabete, Tino Furtună şi Romeo Dediu vin în oraşul tău cu un show ca o declaraţie de dragoste pentru o prietenie de mai bine de 40 de ani între Holograf şi public.

Trupa rock cu cele mai cântate piese de dragoste din România se reîntoarce pe unele dintre cele mai frumoase scene din ţară cu un spectacol emoţionant despre viaţă, iubire şi prietenie – două ore cu super hiturile Holograf care fac parte din amintirile fiecărui român, două ore de emoţii cât o excursie prin viaţa fiecărui spectator.

Cum cei 5 holografi vor concerta în perioada sărbătorilor îndrăgostiţilor (14-24 februarie), dar şi în prima parte a lunii martie, când sunt celebrate feminitatea şi graţia feminină, spectacolele din turneul naţional Holograf 2019 sunt cele mai potrivite cadouri pentru o seară emoţionantă în cuplu.

„Suntem onoraţi că te-am însoţit prin viaţă la multe dintre momentele importante pentru familia ta. E o mare bucurie pentru noi să ne reiîtoarcem în turneu în oraşele în care am construit amintiri pentru o viaţă întreagă şi să-ţi oferim posibilitatea unui cadou plin de emoţii pentru persoana dragă de lângă tine“, au spus băieţii de la Holograf.

Turneul naţional Holograf 2019 include oraşele: Iaşi (14 februarie), Buzău (15 februarie), Timişoara (21 februarie), Oradea (23 februarie), Cluj (24 Februarie), Deva(25 februarie), Galaţi (28 februarie), Constanţa (1 martie), Ploieşti (2 martie), Piatra Neamţ (7 martie), Braşov (8 martie) şi Craiova (10 martie), cu o escală în Bucureşti, la Sala Palatului, pe 5 martie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here