joi, octombrie 24, 2024
AcasăȘTIRIMelodia „Emoţii“ a devenit cea mai ascultată piesă la radio-urile din România

Melodia „Emoţii“ a devenit cea mai ascultată piesă la radio-urile din România

După o pauză de aproape 6 ani, Laurenţiu, Viorel şi Mihai, într-un cuvânt 3 Sud Est, au lansat la sfârşitul lunii februarie, single-ul „Emoţii”, melodie cu o „încărcătură emoţională” deosebită.

3 Sud Est

Muzica este scrisă, pentru cei puţini care poate nu ştiu, de acelaşi prolific compozitor Laurenţiu Duţă – „vinovat” pentru toate succesele muzicale ale „3 Sud Est” de-a lungul anilor – iar textul împreună cu Viorel Sipos. Ca orice piesă ce se anunţă un real succes, în luna martie trupa a filmat clipul melodiei, acesta fiind regizat de talentatul regizor basarabean Slava Sârbu.

„Emoţii” s-a bucurat încă de la lansare de un succes rapid, atât la public cât şi de la radio-urile comerciale din ţara noastră, care au inclus-o în playlist încă din prima zi, ajungând cea mai difuzată piesă românească a săptămânii precedente, conform Media Forest România.

Preconizând accesiunea fulminantă al noului single şi răspunzând dorinţei fanilor, Laurenţiu, Viorel şi Mihai, au oferit publicului, după 6 ani de absenţă, pe 9 mai, un bine meritat concert la Sala Palatului, alături de band-ul lor şi de o talentată trupă de dansatori. Acesta s-a dovedit un real succes, 4000 de inimi dansând, aplaudând şi cătând alături de 3 Sud Est hituri ca: „Amintirile”, „Te plac”, „Când soarele răsare”, „Vorbe”, „Clipe”, „Alături de îngeri” şi bineînţeles „Emoţii”, invitaţii speciali ai evenimentului fiind o parte dintre prietenii trupei: Andreea Bănică, Elena Gheorghe şi inegabalilul Horia Brenciu.

Succesul s-a repetat „la indigo” la Chişinău, pe 19 mai, de data aceasta 2000 de fani umplând până la refuz Palatul Naţional din capitala Basarabiei.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.