Ruby, încurajată de bunica ei să meargă la un concurs de talente

Ruby este una din vedetele care vor urca pe scena super show-ului „Next Star” în ediţia specială de joi, 29 mai, de la 20:30, la Antena 1, în care prichindeii emisiunii vor cânta alături de marii artişti din România.

RubyDupă ce a înregistrat audienţe record, cel de-al treilea sezon al emisiunii se încheie cu o ediţie specială în care cele mai puternice şi speciale voci din industria muzicală românească se întâlnesc la „Next Star”.

Frumoasa artistă, concurentă în show-ul verii „Splash! Vedete la apă” a acceptat invitaţia lui Dan Negru de a urca pe scena „Next Star” alături de Catinca, fostă concurentă. Artista a mărturisit că este o mare fană a emisiunii, cu atât mai mult cu cât bunica sa a tot încercat să o convingă să participe la show.

„I-am explicat bunicii că acest concurs este pentru copii, nu pentru oameni mari, dar îi place atât de mult încât vine la mine în fiecare săptămână să-mi spună ce copii talentaţi a mai văzut. Sunt sigură că va fi extrem de fericită să mă vadă pe scena ”, povesteşte Ruby.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here