Pink, printre personalităţile alături de care oamenii ar prefera să călătorească

Actorii George Clooney şi John Travolta, precum şi cântăreaţa Pink se numără printre personalităţile alături de care vor să stea oamenii care călătoresc cu avionul, potrivit unui studiu realizat de un site de turism australian.

pink calatorie

Site-ul de turism australian Wotif.com a realizat un sondaj în rândul pasagerilor care apelează la serviciile sale, întrebându-i care ar fi personalităţile sau vedetele pe care le-ar prefera pe scaunul de lângă ei, în timpul călătoriei cu avionul, informează dailymail.co.uk.

Astfel, pe primele trei poziţii s-au situat omul de afaceri britanic Richard Branson, fostul preşedinte al Africii de Sud Nelson Mandela şi actorul american George Clooney. Topul este completat, în ordine, de actorul australian Hugh Jackman, cântăreaţa americană Pink, Dalai Lama, prim-ministrul Australiei, Tony Abbott, preşedintele SUA, Barack Obama, muzicianul, actorul şi prezentatorul scoţian Billy Connolly şi actorul american John Travolta.

“În mod surprinzător, topul potenţialilor tovarăşi de drum include mai mult decât celebrităţi populare, cu Abbott situat pe locul al şaptelea, surclasându-l pe Obama, care se află pe locul al optulea”, a declarat Helen Demetriou, director executiv al site-ului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here