Pisica Ancăi Țurcașiu a supraviețuit 48 de ore lângă țeava de eșapament a mașinii artistei

De o întâmplare incredibilă a avut parte Anca Țurcașiu. Acum câteva zile, pe 6 martie, interpreta nu a mai găsit în casă pisicuța pe care o adoptase acum aproape doi ani. Ce a urmat este greu de crezut, dar perfect adevărat.

Anca Turcasiu“Pur și simplu a dispărut din casă. După 48 de ore, pe 8 martie, când a trebuit să plece cu mașina, soțul meu a descoperit capota îndoită. Atunci ne-am întrebat dacă nu cumva o fi căzut de la fereastră, noi locuind într-un apartament de bloc, la etajul cinci…. Eram convinsă că am pierdut-o definitiv… Soțul meu a plecat cu mașina și, pe drum, după vreo 20 de kilometri, a auzit un mieunat. A crezut că are halucinații și a mers mai departe. După încă alți zece kilometri, mieunatul s-a auzit din nou. M-a sunat, mi-a povestit și l-am trimis la un prieten care are un service auto, să urce mașina pe rampă. O oră și jumătate au demontat bucată cu bucată tot dedesubtul mașinii, până când au găsit-o lângă toba de eșapament. Cei de la service au spus că nu au mai întâlnit niciodată un caz asemănător. La fel de tare s-au minunat și cei de la cabinetul veterinar, când am dus-o să vedem dacă este în regulă. Să cadă de la etajul cinci și să nu pățească nimic, să aterizeze exact pe mașina noastră și să supraviețuiască lângă țeava de eșapament 48 de ore, și asta după ce mașina a fost în funcțiune atât de mulți kilometri, mi se pare incredibil”, a povestit interpreta.

Acum, Pisica (așa se numește mica felină) pe care Anca Țurcașiu a adoptat-o acum aproape doi ani, după ce a găsit-o sub un frigider, la o benzinărie din Buzău, este bine, iar stăpânii ei fericiți că au regăsit-o teafără și nevătămată.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here