EXCLUSIV Mario Fresh: „Aş vrea să colaborez cu Antonia sau cu What’s Up“

Mario Fresh, unul dintre artiştii noii generaţii, care face parte din gaşca de la Golden Boy Society, casa de discuri a lui Alex Velea, a reuşit într-un timp destul de scurt să-şi facă un nume în industria muzicală.

mario fresh interviu exclusiv iarta-ma

Recent, cântăreţul a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Iartă-mă“, care a depăşit, în mai puţin de o lună de la lansare, un milion de vizualizări pe YouTube.

După lansare, Mario Fresh ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre noua lui piesă, dar şi despre cariera lui.

TrăieşteMuzica.Ro: Ai lansat de curând melodia „Iartă-mă“. Care este povestea din spatele ei?

Mario Fresh: Pentru mine e foarte important să recunosc atunci când greşesc şi trebuie să zic „Iartă-mă“. Versurile au fost scrise de Alex Velea şi Rashid, care, fiind mai mari decât mine, cu siguranţă au trecut prin mai multe situaţii în care au fost nevoiţi să spună „Iartă-mă“.

E o poveste în care se poate regăsi oricine, e o piesă inspirată din realitatea noastră şi a celor din jurul nostru.

Piesa are şi videoclip. Cum a fost la filmări?

Mereu când filmează unul dintre noi clip, mă refer la artiştii Golden Boy Society, e veselie, vine toată gaşca. A fost foarte frumos, clipul a fost regizat de Vision Production, Richard şi Claudiu Stan, cu care m-am înţeles perfect. Oricum, şi fata din clip mi-e prietenă, suntem colegi, a fost un plus că ne cunoaştem şi nu au existat momente ciudate între noi.

Ai lansat până în prezent melodii alături de artişti precum Jasmine Saraj şi Alex Velea. Cu cine ţi-ai dori să mai cânţi, dar nu ai avut ocazia până acum?

Neapărat cu Antonia şi Lino, unele dintre persoanele foarte apropiate mie. Dar mi-ar plăcea şi cu What’s Up o colaborare.

mario fresh antonia interviu colaborare

Piesele tale au ca temă principală iubirea. Despre ce altceva ţi-ar plăcea să cânţi?

Depinde de starea noastră în momentul în care compunem o piesă. Eu oricum sunt la vârsta curiozităţii şi a primelor experienţe, însă recunosc că-mi place să cânt despre viaţă şi despre întâmplări reale.

Cum te simţi în familia Golden Boy Society? Cu cine te înţelegi cel mai bine?

Bine ai zis familie. Pe lângă faptul că muncim în studio, mergem la concerte şi suntem uniţi pe partea profesională, noi suntem unul lângă altul mereu. Ne susţinem şi ne înţelegem.

Ce planuri ai pentru acest an?

Vreau să mă ocup în continuare de şcoală, iar după să petrec timpul liber la studio, unde să compun alături de băieţi. Voi lansa materiale noi şi sper să vă placă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here