Premiile Oscar 2014: „Let it go“, cel mai bun cântec original

Melodia „Let it go“, din filmul de animaţie „Frozen“ şi compusă de Kristen Anderson-Lopez şi Robert Lopez, a primit premiul pentru „Cel mai bun cântec original“ la Gala Premiilor Oscar 2014.

Kristen Anderson-Lopez si Robert Lopez melodia Let it go filmul Frozen premiile Oscar trofeul Cel mai bun cantec original

Premiul pentru cea mai bună coloană sonoră a fost câştigat de Steven Price, pentru „Gravity“. Trofeul a fost înmânat de Jamie Foxx şi Jessica Biel. Filmul „Gravity“ a primit şi trofeul pentru cel mai bun montaj de sunet, realizat de Glenn Freemantle, dar şi premiul Oscar pentru cel mai bun mixaj de sunet. Trofeul a fost primit de Skip Lievsay, Niv Adiri, Christopher Benstead şi Chris Munro.

La gala de decernare a premiilor Oscar a fost prezentă şi Pink, care a interpretat melodia „Somewhere over the rainbow“, un cântec celebru din coloana sonoară a fimului „Vrăjitorul din Oz“ (1939). Printre invitaţi s-au mai numărat Pharrell Williams, care a interpretat piesa „Happy“, de pe coloana sonoră a filmului „Despicable Me 2“, şi formaţia U2, care a interpretat melodia „Ordinary love“, din „Mandela: Long Walk to Freedom“.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here