Cornel Ilie: „CNA trebuie să lase muzica să crească“

Andra și Cornel Ilie de la Vunk au cântat live noua lor piesă, „Numai la doi”, la Request 629 cu Liviu Hodor și Cristi Stanciu.

Vunk si AndraDeși era răcită, Andra nu s-a dat deoparte când a fost vorba de cântare live: „Nici nu mai contează dacă suntem sau nu răciți. Sunt puțin răcită, dar am zis că fac tot posibilul, trebuie să cânt, mi-am anunțat fanii că vin la voi. Așa că trebuie!”, a spus Andra.

„Am avut noroc că am prins-o pe Andra în toane bune și am cântat cu ea piesa asta. Aveam nevoie de cineva care să aibă atitudine rock, iar Andra este perfectă”, a spus, râzând, Cornel.

„Cine a scris piesa ‘Numai la doi’?”, a întrebat Liviu Hodor. „Eu am scris textul și este după o poveste personală. E un cântec foarte personal, ca toate cântecele noastre. Foarte multă lume s-a regăsit în această piesă”, a explicat Cornel.

Andra și Vunk au lucrat cu regizorul Florin Botea la videoclipul pentru piesa „Numai la doi”. „Culmea e că în ziua în care filmam noi videoclipul, CNA-ul s-a hotărât să facă ordine și au blurat anumite secvențe pe care le considerau ei publicitate prin product placement. Trebuie o lege care să te lase să investești în muzică, CNA trebuie să lase muzica să crească și pentru asta este nevoie de bani!”, a spus Cornel, comentând recentele decizii ale acestei instituții referitoare la publicitatea diferitelor produse în videoclipurile artiștilor români.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here