EXCLUSIV Tavi Clonda: „Încep să mă văd soț și părinte“

Tavi Clonda, care face parte din band-ul emisiunii „Te vreau lânga mine“, de la Kanal D a avut un an 2013 plin de împliniri, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

interviu exclusiv tavi clonda despre gabriela cristea

Artistul, care este și iubitul Gabrielei Cristea, a început și anul 2014 în forță, lansând la începutul lunii februarie videoclipul melodiei „Te vreau lânga mine“, interpretată alături de Ralflo.

După lansarea clipului, Tavi Clonda a acceptat să ne acorde un interviu în cadrul căruia a vorbit despre cariera lui, dar și despre viața personală.

traiestemuzica.ro: Ai lansat în luna decembrie o nouă versiune a melodie „Te vreau lânga mine“, interpretată alături de Ralflo. Ce alte piese mai pregătești?

Tavi Clonda: Ne doream să lansăm o piesă lentă, pentru Valentine’s Day, însă am realizat mai înâit clipul emisiunii “Te vreau lângă mine”, care este foarte potrivit pentru îndrăgostiți. Îmi doresc ca în vară să ieșim pe piață cu o piesă mai ritmată.

Cu ce artiști ai vrea să colaborezi pe viitor?

Am câteva nume în minte. Îmi doresc o colaborare cu Gabriela Cristea, care are și ureche muzicală și voce, am auzit-o eu. Îmi doresc să colaborez cu Andra și sper ca pe viitor să se realizeze.

Dintre artiștii străini, mi-ar plăcea să cânt alături de Pink, Justin Timberlake și Stevie Wonder.

Ai participat la „Vocea României“, dar ai fost respins. Orice șut în fund este un pas înainte?

“Vocea României” a fost ceva senzațional. Faptul că am fost respins a fost, pe moment, puțin frustrant. O vreme m-am întrebat: “De ce s-a întâmplat așa?”. Răspunsul la această întrebare a venit destul de repede, pentru că am început colaborarea cu postul Kanal D pentru emisiunea “Te vreau lângă mine”.

Mi-am dat seama atunci că locul meu nu era acolo, ci aici, la Kanal D, la “Te vreau lângă mine”. Dacă nu s-ar fi întâmplat așa, n-aș fi cunoscut-o pe Gabriela.

Nu îl consider un eșec, pentru că am aflat răspunsul și da, este un pas înainte.

tavi clonda parinte sot gabriela cristea

S-au spus și s-au scris foarte multe despre tine și despre trecutul tău. Te-a afectat acest lucru?

La început, da, m-a afectat acest lucru. Lucrurile s-au întâmplat destul de repede, dar cred că am știut să le gestionez destul de bine. Indiferent de ce s-a spus, de bine sau de rău, am trecut cu bine prin asta. Este o experiență binevenită, iar pe viitor știu ce am de făcut.

În iarnă, ai prezentat-o pe Gabriela familiei tale. Cum au primit-o rudele tale?

Bine, cu emoții de-o parte și de alta. Părinții mei o plac foarte mult pe Gabriela, iar nepoțelul meu, în vârstă de patru anișori, este înnebunit după ea. Mereu mă întreabă ce mai face.

Am o familie frumoasă, normală, echilibrată, cinstită, plină de dragoste și înțelegere și asta cred că a simțit și Gabriela.

Te vezi soț și părinte?

Încep să mă văd.

Cum te înțelegi cu Gabriela Cristea ca și colegă de platou?

Ca la început! Foarte bine! Mă așteptam să fie mai greu.

Ce planuri ai pentru anul 2014?

Îmi doresc să am din ce în ce mai multe concerte. Cu toții ne dorim ca emisiunea să meargă din ce în ce mai bine și aș vrea să extindem mai mult ideea “Te vreau lângă mine”.

Dar, înainte de toate, îmi doresc să fim cu toții sănătoși.

NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face numai cu menţionarea sursei prin link valabil

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here