sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIPrima ediție TriButFest va avea loc în septembrie, la Arenele Romane din...

Prima ediție TriButFest va avea loc în septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti

Finalul verii aduce o mare supriză iubitorilor de muzică din Capitală și nu numai. TriButFest, primul festival din București dedicat în întregime trupelor tribute pop-rock, va avea loc la Arenele Romane, în zilele de 17 și 18 septembrie 2016.

Tribut Fest

Ultimul mare festival al verii din București, TriButFest vă invită la un weekend electrizant, fantastic, plin de distracție, bere și muzica trupelor favorite. Structurat pe două seri tematice, TRIBUTfest se prezintă cu un line-up format din cele mai bune trupe tribut din România, dar și de peste hotare.

Seara Pop-Rock îi aduce pe scenă pe legendarii Pink Floyd, în interpretarea Speak Floyd – singura trupă tribut Pink Floyd din România. Proiectul Speak Floyd a pornit ca o expresie a pasiunii membrilor săi pentru muzica și mesajul maeștrilor muzicii progresive, Pink Floyd, ceea ce a facut ca majoritatea concertele tribute-bandului Speak Floyd din țară și din București să se desfășoare până acum cu casa închisă.

Una dintre cele mai influente trupe ale tuturor timpurilor, Depeche Mode trebuie să facă parte din line-up-ul TriButFest. Drept urmare, organizatorii au invitat trupa Sneakers din Italia, fondată în 1995. Sneakers este considerată una dintre cele mai bune tribute bands Depeche Mode, oferind un show complet, care a fost apeciat chiar și de membrii DM.

De pe scena de la Arenele Romane nu poate lipsi trupa Publika, una dintre cele mai iubite trupe ale momentului, care ne va duce în lumea U2 și INXS, cu o interpretare aparte, așa cum doar ei știu să o facă.

ABBA, trupa pop supremă, va fi invitata TriButFest prin Abba Mia, un proiect românesc proaspăt, format din muzicieni de excepție, care aduc un omagiu uneia dintre cele mai populare trupe din toate timpurile.

A doua zi de festival, 18 septembrie, se anunță „grea”: Monsters of Rock cu Ac/Dc, Metallica, Pantera și Iron Maiden cu Trooper!

Cei de al Trooperau pregătit un set list integral Iron Maiden, dedicat trupei care le-a dat numele și care va include cele mai importante piese din discografia Iron Maiden, într-un show de zile mari, marca Trooper.

The R.O.C.K, pe departe cea mai îndrăgită trupă tribut Ac/Dc din România, aduc sunetul unic și atitudinea rockerilor de la Ac/Dc pe scena de la Arenele Romane.

Metallica nu poate lipsi din seara Monsters of Rock, iar cei mai potriviți să interpreteze piesele regilor metalului sunt clujenii de la Masterpiece, prima formație tribut Metallicadin România.

Nu în ultimul rând, Pantera zguduie scena cu Domination, singura trupă tribute Pantera din România.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.