Loredana Groza, prima invitată a Eugeniei Vodă în noul sezon „Profesioniştii“

Pentru telespectatorii care iubesc emisiunea Eugeniei Vodă şi care au trimis numeroase mesaje că aşteaptă noi ediţii „Profesioniştii“, avem o veste bună: premierele încep sâmbătă, 18 martie, la TVR 1, dar şi online, pe TVR+, de la ora 23.00.

LoredanaInvitata Eugeniei Vodă la prima ediţie „Profesioniştii“ a noului sezon va fi binecunoscuta Loredana Groza: „Loredana are clasă, e de o naturaleţe cuceritoare, o figură cu totul specială”, spune realizatoarea Eugenia Vodă.

La rândul ei, Loredana Groza declară despre acest interviu: „O întâlnire memorabilă, extrem de intensă şi de efervescentă! Eugenia Vodă are abilitatea extraordinară de a trece dincolo de straturile superficiale ale unui interviu banal, transformându-l într-o experienţă unică”.

Aflată în turneul naţional „Sentimente“, Loredana colindă în luna martie marile oraşe ale României (Craiova, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Braşov, Iaşi, Bacău, Constanţa, Galaţi, Buzău, Ploieşti, Cluj, Oradea şi Timişoara) pentru a aduce publicului din ţară producţia lansată de ea în toamnă la Bucureşti: un spectacol cu o desfăşurare impresionantă de forţe, nu mai puţin de 10 look-uri diferite ale artistei şi zeci de oameni implicaţi în producţie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here